»Vijesti - ŽELJKO BEBEK...
»
  https://www.gitare.info/page.php?id=26474

Autor: Rudi, Dodano: 29-05-2021 19:07.
...Pjesma 'Kupit ću nam sat', novi je službeni singl i spot legendarnog pjevača.
Pjesmu autora Branimira Mihaljevića i Marija Mihaljevića, Bebek će izvesti prvi put uživo na CMC festivalu u Vodicama, 12. 6.
Ovaj je singl ujedno i najava njegovog novog studijskog albuma 'Mali oblak ljubavi' koji na tržište izlazi 11. lipnja.

'To je prva pjesma na mom novom albumu. Radi se o lijepoj pjesmi zaraznog tempa, a spot smo snimali u jednom opasnom prostoru pa je samim time i snimanje bilo naporno. Radi se o nedovršenoj Sveučilišnoj bolnici u Zagrebu na kojoj više nema prozora, ambijent je razrušen, a koliko je opasan govori i podatak da se tamo treniraju dečki za akcije spašavanja. Redateljica Sandra Mihaljević odabrala ga je upravo jer govori o prolaznosti vremena. Sat je nešto što te stalno podsjeća da se nešto dogodilo ili se tek treba dogoditi', rekao je Bebek.

Novi album 'Mali oblak ljubavi' Željka Bebeka bit će ekskluzivno na Deezeru od 3. lipnja.
Vrijedi poslušati Bebekov savjet:
'Kad slušate glazbu ne slušajte je usput već joj posvetite pažnje barem onoliko koliko ona traje. Svi glazbenici koji su radili na njoj su potrošili sate u studiju da bi ona i zvučala onako kako je vi čujete. Svi instrumentalisti, autori, posebno autor glazbe i aranžmana svih pjesama te glazbeni producent i moj prijatelj Branimir Mihaljević dali su svoj maksimum, a ja sam ih kao i uvijek od srca otpjevao'.


Preuzeto sa: Gitare.Info