»Vijesti - ''Sve bio je ritam'' Boris Leiner, ex. AZRA
»
  https://www.gitare.info/page.php?id=26104

Autor: , Dodano: 19-05-2020 07:48.
Izašla je knjiga ''Sve bio je ritam'' . O čemu govori???

ON je rekao je: "Ti više nisi u Azri"…

Nakon više od četiri aktivna desetljeća u glazbi, Boris Leiner, najpoznatiji kao bubnjar Azre, napisao je knjigu autobiografskih zapisa koji sadrže dosad neispričane priče o velikanima domaćeg rocka (Johnny Štulić, Darko Rundek, Josipa Lisac i mnogi drugi), ispisane autentičnim, duhovitim stilom koji otkriva naličje života celebrityja, ali i predanost umjetnosti, preskakanju barijera i pomicanju granica.

Leinerovi prozni zapisi, ponekad u formi punokrvne kratke priče, a ponekad gotovo nadrealne, frenzične crtice sjajno dočaravaju avanture popularnog rokera. Leiner se potpuno otvara svojim fanovima i publici: ova knjiga ne poznaje tabue i okolišanja. Naprotiv, pišući uz dlaku Boris Leiner će knjigom "Sve bio je ritam" uzburkati uljuljkane glazbene i umjetničke krugove, a njegovo svjedočanstvo poželjet će pročitati sve generacije koje su od polovice sedamdesetih do danas odrastale uz Leinerov zaigrani, plesni ritam.

Knjigu ilustrira Davor Schunk, iskusni crtač i grafički dizajner, čiji se impresivni crteži i umjetnički dizajn isprepleću s Leinerovim tekstom i čine knjigu ''Sve bio je ritam'' magičnom čitankom hrvatskog rocka i vodičem za nomadski život bez predrasuda.

Preuzeto sa: Gitare.Info