»Vijesti - PJEVAČ GRUPE TWISTED SISTER, DEE SNIDER, „TESTIRA TRŽIŠTE“ SA TRI NOVE SOLO PJESME
»
  https://www.gitare.info/page.php?id=23744

Autor: venia-mag.net, Dodano: 30-01-2015 11:49.
Frontmen grupe TWISTED SISTER, Dee Snider izdati će presjek karijere kroz kompilaciju, “Rock And Roll Ain’t Dead – Dee Snider Essentials 1983-2015″ u ožujku putem Rhino. Kolekcija će u sebi imati sve projekte u kojima je Snider sudjelovao svih ovih godina – TWISTED SISTER, WIDOWMAKER, DESPERADO, VAN HELSING’S CURSE i DEE DOES BROADWAY – uz tri nove solo pjesme.

Snider’s novi solo band uključuje Perri, gitarist Dan McCafferty (DEE SNIDER’S SMFS, DEE DOES BROADWAY), basist Nicolai “Nosferatu” Nifoussi (AUTOMATIC 7) i bubnjar Joe Franco (WIDOWMAKER, VAN HELSING’S CURSE, TWISTED SISTER, GOOD RATS).

U razgovoru sa kanadskim rock novinarom, Mitchem Lafonom rekao je: „Tu su tri nove pjesme. Jedna se zove “Rock And Roll Ain’t Dead“, koju je napisao moj sin Jesse. Uvijek sam volio tu pjesmu i to je ispravak izjave Genea Simonsa koji je rekao da je glazbena scena mrtva. Zatim tu je „Soul Lady“ i „To Hell And Back“. To su tri nove pjesme koje su več snimljene, i uvijek će biti retrospektivan dio, a možda bude i četvrta. Radim sa suvremenim tekstopiscem, koji namjerava napisati novu himnu koja bi se mogla svidjeti novim generacijama. On je predložio i upoznao me sa snimanjem pjesme na kojoj je radio. Možda bude i četvrta. Biti će nove glazbe po prvi put.

„Iskreno, samo malo istražujem i testiram. Razgovarali smo o radnji albuma, ali sam rekao,’Nitko ne kupuje albume. Tko zna je li uopće itko zainteresiran?’ Pa, akoi izdamo novi materijali i ljudi reagiraju pozitivno, moglo bi voditi u nešto više intezivnije…Jer Nick i ja smo samo kliknuli. Kao tekstopisac, on je stara škola, ali ima i novih utjecaja jako puno također.“

Možda čujete nešto solo od Dee Snidera, to je cilj. Međutim Dee kaže da to ne znači da napušta TWISTED SISTER. Imaju četiri koncerta zajedno u planu za ovu godinu – možda pet ili šest po ljetu, ali namjerava raditi više solo koncerata ove godine.

Nova pjesma grupe TWISTED SISTER „30“, objavljena je na 25-oj obljetnici re-izdanja stare klasike albuma „Stay Hungry“ 2009. godine. Pjesma je okarakterizirana kao autobiografski dio newyorške grupe koja piše povijest u svijetu heavy metala.

Poslušajte intervju ovdje: http://www.spreaker.com/user/talkingmetal/one-on-one-86-dee-snider

Preuzeto sa: Gitare.Info