»Vijesti - DIVLJE JAGODE – novi singl i video spot
»
  https://www.gitare.info/page.php?id=20193

Autor: mixer, Dodano: 26-01-2012 09:23.

Nakon 30 godina vrlo uspješne karijere, 11 albuma, milijunske prodaje nosača zvuka i jednih od najljepših rock balada ‘Krivo je more’, ‘Ne želiš kraj’, ‘Jedina moja’ (bez kojih se ne može zamisliti ni jedana proslava, zabava, tulum) te legendarnih pjesama ‘Zauvjek tvoj’, ‘Motori’, ‘Kap po kap’, ‘Marija’… kultna grupa Divlje jagode predstavlja novu pjesmu pod nazivom ‘Ne, nisam ja’. Pjesma je to rađena u njihovoj poznatoj maniri i odmah sjeda u uho stoga ne treba sumnjati kako će ubrzo i ona napraviti veliki uspjeh kao i njene mnoge prethodnice. Za pjesmu je u Sarajevu (na lokaciji Ajfelov most) snimljen i video spot za kojeg je zaslužna produkcijska kuća Gotiva. Redatelj je Muris Beglerović, a spot se već može vidjeti na domaćim televizijama.

To je ujedno i najava dugoočekivanog novog studijskog albuma koji bi se trebao pojaviti do kraja svibnja ove godine. Kako bi novi hit singl predstavili u što boljem svjetlu, Croatia Records je nedavno objavila kompilaciju pod nazivom ‘Love collection’ na kojoj se nalazi 17 ljubavnih pjesama Divljih jagoda uključujući i aktualni singl ‘Ne nisam ja’.

„Čini mi se da je pjesma ‘Ne, nisam ja’ u dobroj mjeri radiofonična, prilično je ‘cachy’ (lako se pamti ) i mislim da ima sve one fine začine kako bi ovo slatko od jagoda bilo jako ukusno i moglo se konzumirati u svakoj prilici.Naravno, konačan sud, kao i uvjek do sada će donijeti publika.“ – pojasnio je autor i gitarist grupe Zele Lipovača. Grupa se uskoro sprema na veliku turneju po Australiji, a potom ih čekaju koncerti po Hrvatskoj i regiji.


Preuzeto sa: Gitare.Info