ZADNJE NA FORUMU
  • Koje gitare imate - 2018

    Komentirao: Glam Boogie

    Datum: 21-10 21:27

    Odgovora: 362

    Pogleda: 22481

  • Što ste slušali danas

    Komentirao: Glam Boogie

    Datum: 21-10 21:02

    Odgovora: 3

    Pogleda: 41

  • Turski Marš - Sastavljen iz vise djelova

    Komentirao: truli45

    Datum: 21-10 18:22

    Odgovora: 8

    Pogleda: 146

  • Relax don do it...

    Komentirao: Glam Boogie

    Datum: 21-10 17:28

    Odgovora: 4608

    Pogleda: 666388

  • Slike vas i vaših gitara...

    Komentirao: Glam Boogie

    Datum: 21-10 13:30

    Odgovora: 154

    Pogleda: 62783

  • Cure

    • Datum:   10-11-2011 12:36
    • Autor:  
    • Ispiši   Stranicu
    The Cure su jedan od najpopularnijih Britanskih rock sastava iako su uvijek bili podložni promjenama članova i žanra.
    Nikad se sa sigurnošću nisu mogli uvrstiti ni u jedan žanr.
    Frontmen sastava,vokal i gitarist Robert Smith jedini je stalan član grupe,od osnutka 1976. do danas.


    Trenutna postava:
    * Robert Smith – lead vocals, guitars, keyboards (1976–present)
    * Simon Gallup – bass guitar, keyboards (1979–1982, 1985–present)
    * Roger O'Donnell – keyboards (1987–1990, 1995–2005, 2011–present)
    * Jason Cooper – drums, percussion (1995–present)

    Diskografija:
    * Three Imaginary Boys (1979)
    * Seventeen Seconds (1980)
    * Faith (1981)
    * Pornography (1982)
    * The Top (1984)
    * The Head on the Door (1985)
    * Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me (1987)
    * Disintegration (1989)
    * Wish (1992)
    * Wild Mood Swings (1996)
    * Bloodflowers (2000)
    * The Cure (2004)
    * 4:13 Dream (2008)

    Najveći hitovi grupe: Why I cant be you,Just like heaven,Friday im in love,Hot hot hot,Lovesong i mnogi drugi

    Slični tekstovi

    Pregledano 3421 puta
    Pregledano 3173 puta
    Pregledano 4026 puta
    Pregledano 3175 puta
    Pregledano 2763 puta

    » 0 komentara... Dodaj svoj!

    Još nema komentara