Pomoć kod kupnje

zvaker
Online status:

Korisnici
Pošalji PP
1 odgovora
Država:
Grad:
Godine:
Hvala:   0   puta!
#314012 u 08-11-2018 12:49 GMT+01 sat :


Pozdrav ljudi, evo trebam malo pomoći.

Imam namjeru kupiti novu akustičnu gitaru. Buđet mi je oko 5000k , može ići gore-dolje, bitno je da uzmem nešto što ljepo zvući i ugodno leži u rukama. Ciljam na nekakav dreadnought model, bez izreza (cutaway) jer računam da će biti bolji zvuk, bez elektronike. Na primjer , neki modeli Takamine i Seagull mi izgleadju kao ljepe i kvalitetne gitare (barem po slikama i recenzijama na youtube) , a cijene su prihvatljive. Zanima me da li u Zagrebu ima dućana s pristojnim izborom gdje se može doći i na licu mjesta isprobati destak modela? Inače sam iz okolice Splita pa sam imao namjeru zaletiti se jedan dan do Zg, isprobati par dućana i nešto kupiti.

Gledao sam i dosta po thomannu , ali ne volim kupovati na neviđeno, a i čini mi se da nemaju drednaught modela bez elektronike. Uspput me zanima i da li su što jeftiniji instrumenti preko thomanna?

Inaće trenutno imam Yamahu APX-500 staru desetak godina.

Eto, zahvaljujem.


Glam Boogie
Online status:

VIP
Pošalji PP
10652 odgovora
Država:
Grad: Zara
Godine: 59
Hvala:   74   puta!
#314037 u 10-11-2018 00:48 GMT+01 sat :


Ja imam neku našu staru skoro 50god i svira,pragovi svirljivi,drugi jači poliš,nulti prag,mala intervencija na bridgeu i stabilnosti vrata,koljena i trupa,jaki vijak, izbrušena glava na konus i voala. Ravna ko kaf sam ju kupio. A zbog zvuka baš bi jednu Jamahu uzeo, ili epifon-ibanez kopiju gibson jumbo bez cutavaja. Obožavam te gitare,prodavala se na stranici za 1000kn i koferom hitno i ja ju ne kupim,tteba sam poči u minus i basta. Badahla.
if you know have to rock, you don't have to schock